2011. február 1., kedd

A Lufis-riport :)

Kedves Sünike-olvasónk! :)

Az előttünk álló két hét nagy készülődésekkel telik. A Palánta Gyermek-Lélek-Mentő minden munkatársa azon fáradozik, hogy a Sünikés konferenciánk csodálatosan sikerüljön, hogy minél többen eljöjjenek... és hogy a Szeretet bábdarabja a lehető legtöbb helyre eljusson. Tegnap és ma három elszánt fiatal - a hideggel és faggyal mit sem törődve - útnak indult a városban, hogy minél több embert megkérdezzen.
Kezükben hatalmas csokor kívánatos, színes lufival tették fel a kérdést kicsiknek és nagyoknak egyaránt: "Mi a szeretet szerinted?"... s a meglepett - de többnyire mosolygós - emberek bátran és nyíltan válaszoltak a szokatlan kérdésre. Aki válaszolt, lufit választhatott a nagy csokorból. Sok anyuka válaszolt, hogy szép lufit adhasson kicsinyének... aztán volt egy egész sereg kisiskolás is, akik libasorban állva várták, hogy sorra kerüljenek a kérdezésben, és lufit nyerjenek válaszukért. A bátor válaszolókat kamerásunk rögzítette, hogy majd a SZERETET-KONFERENCIÁN mindannyian megnézhessük... mit is gondol az utca embere a szeretetről!

Annyit előzetesben azért elárulhatunk, hogy mindenki egyöntetűen azt mondta: "Ha a szeretetet kivennénk a világból, semmi nem maradna... csak káosz, harag, veszekedés, irigység, önzés... mert szeretetre szükség van. A szeretet az kell!"

2011. Február 12-én az évben először OBM konferencia!




OBM KONFERENCIA

2011. FEBRUÁR 12. 8:00-15:00

2011. Február 12.
1068 Bp., Városligeti fasor 44.
II. emelet, Versailles terem
8:00-15:00

Jelentkezz előre, és regisztrálj most: www.palantamisszio.hu

A legújabb OBM bábkonferencia. Interaktív fakultációk.
Izgalmas elóadások. 4D Újdimenzió együttes. Vár az OBM csapata!

Ha bábozni szeretnél, vagy meg akarod ismerni az OBM munkáját, és be szeretnél kapcsolódni egy fantasztikus evangelizációs bábprogramba, vagy esetleg már része vagy ennek és kíváncsi vagy az ÚJ húsvéti bábdarabra…

...AKKOR SZERETETTEL VÁRUNK! :)

www.palantamisszio.hu
www.sunikebabdarab.blogspot.com
www.4dujdimenzio.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése