2011. április 5., kedd

Mini filmfelvétel!


Kedves Sünike Olvasónk!


A mai nap nagyon mozgalmasra sikeredett...

Kezdjük azzal, hogy a múlt héten megérkeztek a Sünikés újságok és CD-k... így a Palánta Missziós Központ alsó helysége telis tele van csodálatos Sünike újságokkal és hangzó anyagokkal, amiket a gyerekek kezébe szánunk.


Mivel megkezdődött a húsvéti bábidőszak (március végén), a bábosok folyamatosan jönnek az ország minden pontjáról, és viszik el a gyerekeknek szánt ajándékokat. Akik nem tudnak érte jönni, azoknak valahogy eljuttatjuk - vonattal, vagy autóval, ahogy tudjuk.


A mai napon egy rögtönzött kis filmfelvételt tartottunk a Sünikés újságtornyok előtt. Gyuripásztor, a Palánta Misszió vezetője beszélt, és köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta imában és anyagilag is a Sünike létrejöttét.

Megható volt, ahogy egy pici kamerával rögzítettük, amit mondott... és közben tudtuk, hogy egy országhoz beszél. Mert - ahogy mondta is - a Palánta a miénk, a Palánta a Tiéd, a Palánta mindenkié... a Palánta Magyarországé!


Itt a Sünike oldalán is nagy szerettel és meghatottsággal mondunk köszönetet Neked, kedves Olvasónk, Sünike-barátunk, aki szeretsz minket, aki szereted a Palánta Misszió Lélek-Mentő munkáját... Köszönjük Neked a támogatást, amit kaptunk/kapunk Tőled... az imádságokat, az anyagi támogatást és a szeretetedet, szimpátiádat. Sokat jelent ez nekünk! És most, 2011-ben Te is részévé váltál a csodának!


Szeretettel gondolunk Rád e pillanatokban is, amikor a kezünkben foghatjuk a megvalósult CSODÁT... amit 60.000 kisgyermek fog megkapni idén tavasszal!

Isten áldását kívánjuk Rád és kedves Családodra!


Szeretettel: a Palánta Misszió munkatársai.



A filmfelvétel képei:





A Palánta Misszió vezetője ma bicajjal érkezett a Missziós Központba. De hozott zakót, nyakkendőt és mellényt a forgatásra. Nagyon vidám és hangulatos volt a felvétel. Többször felvettük azt a tervezett 1 - 1,5 percet, hogy a legjobbat ki tudjuk kerekíteni a köszönőből. Gyuripásztor nagyon lelkes és ügyes volt. Karjában a kis szeretetre vágyó Süni bábbal és kezében a CD-vel és Palánta Postával... Igazi vidám Gyuripásztor! :)


Aztán vége lett a forgatásnak...

















Egy gyerekeknek szóló Sünikés matrica - amit megkapnak az újsággal együtt azok, akikhez nem jut el a CD, csak a foglalkoztató füzet.

Ez a matrica felhívja őket a honlapra (www.palantamisszio.hu), és ott meg tudják nézni a Sünikés bábdarabot...

A matrica ma készült. Íme:



A Sünike Gyuripásztor szemüvegén keresztül... :)



Missziós Központunk most! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése